ΓΥΝΑΙΚΑ / ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ / LAZER

Τι είναι η μέθοδος SPIRIT – 918
Η μέθοδος SPIRIT – 918 είναι μία προηγμένη μέθοδος αποτρίχωσης laser που συνδυάζει τα εξής πλεονεκτήματα:
1. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – Μεγάλη αποτελεσματικότητα, συνδυασμένη με υψηλό προφίλ ασφαλείας (έξι διεθνή πιστοποιητικά)
2. ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ – Απόλυτα συμβατό με τον μεσογειακό τύπο δέρματος. Ο τρόπος λειτουργίας της μεθόδου SPIRIT – 918, επιτρέπει την αποτρίχωση και στις πιο σκούρες επιδερμίδες, ακόμη και το καλοκαίρι, αποφεύγοντας οποιαδήποτε παρενέργεια (εγκαύματα, υπερμελαχρώσεις ) που θα συναντήσετε σε άλλες μορφές laser.
3.ΤΑΧΥΤΗΤΑ – Η μεγάλη του ταχύτητα , επιτρέπει την αποτρίχωση μεγάλων περιοχών σε μικρό χρονικό διάστημα. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι για την αποτρίχωση ολόκληρων των ποδιών απαιτούνται περίπου εικοσιπέντε λεπτά ανά συνεδρία.
4.ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ – Το σύστημα ψύξης Sapphire Plus επιτρέπει την ασφάλεια χρήσης, αλλά και την πιο εξευγενισμένη αίσθηση στην επιδερμίδα. Η αποτρίχωση με laser, χάρις στην μέθοδο SPIRIT – 918 δεν είναι πια επίπονη!
Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να δω αποτελέσματα;
Ο κατάλληλα εκπαιδευμένος χειριστής της μεθόδου SPIRIT – 918 θα σας εξηγήσει πότε θα ολοκληρωθούν τα αποτελέσματα, σε μία σειρά θεραπειών πλήρως εξειδικευμένων και παραμετροποιημένων για εσάς.Όσο πιο σκούρο το χρώμα της τρίχας, ειδικά σε ανοιχτό χρώμα δέρματος, τόσο πιο γρήγορα και εντυπωσιακά τα αποτελέσματα.
Είναι τα αποτελέσματα της μεθόδου SPIRIT – 918 μόνιμα;
Τα αποτελέσματα της μεθόδου είναι πολύ εντυπωσιακά και καλύπτουν τις ανάγκες όλων των περιστατικών και περιοχών. Συνήθως διαρκούν χρόνια και είναι μόνιμα.Εάν υπάρξει σε κάποια χρονική στιγμή μικρή επανεμφάνιση τριχοφυΐας, ένας μικρός αριθμός συνεδριών, είναι συνήθως ικανός να λύσει το πρόβλημα αυτο.

Σε ποιους απευθύνεται η μέθοδος SPIRIT – 918;
Η μέθοδος SPIRIT – 918 απευθύνεται σε γυναίκες και άνδρες που επιθυμούν να απαλλαγούν από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα.
Ποια είναι η αίσθηση της θεραπείας;
Αρκετά άνετη και ευχάριστη. Το σύστημα ψύξης Sapphire Plus και ο πολύ μικρός χρόνος επιλογής θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Η μέθοδος διαφέρει σίγουρα απ' ότι γνωρίζατε ως τώρα!